Cri-Cri

Adela Lupşe pe hi5

Posted on: 10/02/2009

Fata asta ar putea să facă bani numai din profilul de hi5. În acest moment are peste 18.000 de vizualizări, iar dacă îi scrii numele pe Google, profilul ei apare primul.

O ştiţi cu siguranţă, e prezentatoarea isterică de la faimoasele concursuri “interactive” de pe Naţional, Prima şi mai nou, Antena 1. Care cere dreptul la replică pentru că lumea o critică. Ea e o deosebită. “What is Adela Lupse doing now? Sunt o fata simpla, dar am dreptul sa fiu Extraordinara…..;) si sunt…..”. Sublim!

În vârstă de 20 de ani, “Adela news” are două interese: ” televiziunea, şi mai am un interes ascuns;)”. Ghiciţi care e al doilea interes! Un indiciu: cartea ei favorită e “Schiţe erotice”. Un alt indiciu: comentariu – “unii se lauda ca au de toate, toti se lauda ca ma au pe mine…” Deci, să repetăm: ea nu e o curvă ca “toate panaramele care afirma ca se culcaa cu 1000 de barbatiiiii“, ea nu e nebună, ea vrea să facă “linişte, pace, lumină”. Repet: linişte, pace, lumină. “Vreau să sune telefonuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!” Aşa e, multă linişte…

Tipul acesta de persoane este plăcut de publicul românesc. Şi promovat din plin de trusturile media care urmăresc audienţa unui IQ minim. Astfel de persoane îşi doresc cu tot dinadinsul să devină prezentatoare tv, pentru că sunt frumoase pitzipoance şi cu darul ăsta s-au născut (my ass!!).

Nu mă enervează ea, ca persoană. Mă enervează fenomenul, mă enervează atitudinea! De fapt mă scoate din sărite atitudinea! Şi fenomenul… Tristul adevăr e că scandalul prinde peste tot, nu numai în România. Şi din motivul ăsta, fetele “scandaloase” au tendinţa să creadă că li se cuvine totul.

Lucrez într-o televiziune de ştiri de business. Cred că vă imaginaţi câte domnişoare se perindă cu CV-ul pe mail-ul redacţiei, “în speranţa unui post de prezentatoare tv”. Nu e un lucru greşit. Urmează-ţi visul prin ce mijloace vrei tu! Însă când treci în CV că ai fost miss nush pe unde şi dai poze cu tine cu buricu’ gol, crede-mă, nu te va lua nimeni, de la orice televiziune de ştiri, în seamă… Cel mai tare m-a amuzat o doamnă care îşi dorea să lucreze “în cadrul televiziunii dumneavoastră”, cu o experienţă foarte vastă în explorarea… balenelor! Tanti era biolog marin, fără nicio treabă cu economia, fără nicio treabă cu jurnalismul şi vroia să scrie ştiri de business şi să se facă specialist în analiză economică.

Sfatul meu: dacă vrei o lume de scandal, în care să fii luat în râs la tot pasul, fii ca ea!

f6ix1n391154-02

Vrei să fii respectat? Ai răbdare şi fii cuminte… şi cu minte!

Advertisements

4 Responses to "Adela Lupşe pe hi5"

umm…sau cunoaste pe cine trebuie. Tu la tv nu ai vazut ca sunt bagate in seama cu precadere…femeile cu buricul gol?:))))

Ha ha, am citit scrisoarea integrala ce a adresat-o duduia postului National Tv… si am constat la fata asta un tic verbal foarte interesant: foloseste verbul “a vrea” excesiv.
Deci e clar … fetei i se cuvine totul, trebuie doar sa zica “vreau” si neaparat trebuie sa obtina, alfel face crize si distruge mobilierul 🙂
Da-tii fetei tot ce isi doreste pana nu demoleaza vreo cladire…

Excelent post!

[…] Adela Lupşe pe hi5 February 2009 3 comments 2 […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog Stats

  • 41,588 hits
free counters

Link-uri recomandate

February 2009
M T W T F S S
« Jan   Mar »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  
Advertisements
%d bloggers like this: