Cri-Cri

Am scăpat de carnea cu dioxină. S-a mâncat!

Posted on: 12/12/2008

Autorităţile române raportează că doar o mică parte din cele 130 de tone de carne contaminată intrată în ţară a fost recuperată, în vreme ce restul cantităţii probabil că a fost consumată.

Toată carnea de porc din Irlanda produsă în perioada 1 septembrie-6 decembrie, precum şi produsele care conţin peste 20% carne şi grăsime de porc din Irlanda trebuie retrase de pe piaţă şi distruse în condiţii de siguranţă, a declarat preşedintele ANSVSA, Radu Roatiş. „În şedinţa prelungită de ieri (miercuri-n.r.), în baza unui schimb de opinii şi în temeiul informării de către EFSA – European Food Safety Authority -, adică Autoritatea Europeană pentru Siguranţa Alimentelor, şi în baza informaţiilor oferite de Irlanda s-a stabilit redactarea unui material care a fost transmis de către Comisia Europenă la nivelul tuturor statelor membre şi el face referire la următoarele lucruri.
Carnea de porc din Irlanda produsă între 1 septembrie şi 6 decembrie va trebui retrasă de pe piaţă şi distrusă în condiţii de siguranţă. Citeşte mai departe pe Cotidianul

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: